Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih
domov | kontakt | struktura strani
Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Produkti Servis Tehnologija Reference O podjetju Poljite povpraevanje
Mizarstvo
KONTAKT
Mizarstvo Vetrih
Zlakova 11
3214 Zreče

+386 (0)3 752 05 13
+386 (0)4 167 63 71
info@mizarstvovetrih.si
Predstavitev
Smo manjša obrtniška mizarska delavnica in se že od leta 1996 ukvarjamo z izdelavo pohištva po naročilu. Naši kupci so predvsem stranke, ki si želijo svoj dom opremiti po meri in svojih željah, mi pa jim z veseljem prisluhnemo in uresničimo želje.

Strankam pomagamo pri odločitvi izbire materialov kot tudi same postavitve pohištva. Izdelujemo vse vrste pohištva kot so kuhinje, dnevne sobe, spalnice kot tudi notranja in vhodna vrata ter stopnice. Veliko strank se odloči za opremo cele hiše saj pri nas lahko dobijo vse na enem mestu.

Sodelujemo z dobavitelji priznanih znamk pohištvenega okovja in ivernih plošč (BLUM, GRASS, EGGER, FUNDERMAX, KERROCK ).

Zadnji čas pa je zopet povečalo povpraševanje po masivnem in furniranem pohištvu. Vsaki stranki posebej prisluhnemo in se trudimo da delo opravimo v dogovorjenem času. V času našega delovanja imamo zelo veliko zadovoljnih strank, kar nam je posebej v ponos.

V kolikor opremljate stanovanje, gradite hišo ali pa potrebujete le kos stavbno ali notranje pohištvo, vam z veseljem priskočimo na pomoč.
Mizarstvo-info Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi storitvami
nas kontaktirajte!
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih
Oblikovanje in izdelava: PAJEK
Kuhinje Spalnice Dnevne sobe Otroške sobe Predsobe Vgradne omare Stopnice Vrata Oprema vinotek
Predstavitev Osnovni podatki Kontakt