Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih
domov | kontakt | struktura strani
Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Produkti Servis Tehnologija Reference O podjetju Poljite povpraevanje
Mizarstvo
KONTAKT
Mizarstvo Vetrih
Zlakova 11
3214 Zreče

+386 (0)3 752 05 13
+386 (0)4 167 63 71
info@mizarstvovetrih.si
Kuhinje

Kuhinja je v našem domu osrednji prostor. Ni namenjena le pripravi hrane, pač pa se v kuhinji druži družina in njeni ožji prijatelji.

Pri opremljanju stanovanja je ravno kuhinja navadno prva na vrsti in za vaše zadovoljstvo je nujno, da izbiri kuhinjskega pohištva namenite dovolj pozornosti.Moderne kuhinje

Čistost ravnih linij in gladkih potez zapeljuje že na prvi pogled. Uporabljajo se novi materiali in barve, najpogosteje MDF, furnirji eksotičnih drevesnih vrst, laminat, kerrock, kamen, steklo, kovina inox in aluminij, ki napolnijo prostor z umirjeno eleganco.
Kuhinja po naročilu

Domiselna osvetlitev, mehko zapiranje, visoki sijaj in drugi detajli poudarjajo značaj moderne kuhinje. Z novimi idejami, dizajni in drznimi kombinacijami trendovskih barv ter materialov bomo skupaj ustvarili kuhinjo po vaših merah in željah, ki se ji je ne boste mogli upreti.


Klasične kuhinje


Klasična kuhinja

Klasične kuhinje dajejo pridih domačnosti in topline. Masivna kuhinja ni nikoli iz mode in je primerna za tiste, ki jim toplina lesa veliko pomeni. Ti ljudje lahko s ponosom rečejo, da imajo npr. hrastovo kuhinjo, iz tistega hrasta, ki je rasel ob robu gozda. Uporabljamo les ali furnir domačih drevesnih vrst in moderno okovje z mehkim zapiranjem. Z nekaj svežimi idejami lahko klasična kuhinja pridobi vse tehnične prednosti modernih kuhinj, pogled nanjo pa ostane nostalgično domač.
Tukaj si lahko ogledate naše reference!
Mizarstvo-info Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi storitvami
nas kontaktirajte!
Mizarstvo Vetrih Mizarstvo Vetrih
Mizarstvo Vetrih
Oblikovanje in izdelava: PAJEK
Kuhinje Spalnice Dnevne sobe Otroške sobe Predsobe Vgradne omare Stopnice Vrata Oprema vinotek
Predstavitev Osnovni podatki Kontakt